Roy Haasnoot

Over mij
 
Ik ben Roy Haasnoot, afgestudeerd in HBO Voeding & Diëtetiek en Orthomoleculair Therapeut. Ik ben een sportliefhebber met een grote interesse voor voeding en de werking van het lichaam. Mijn kennis gebruik ik graag om iedereen zich zo gezond en fit mogelijk te laten voelen!
Visie
 
Als gezondheidsprofessional kijk ik naar iedereen als uniek persoon. Omdat ieder lichaam anders is, gaan we op zoek naar wat voor jou werkt. 
Het doel is om niet alleen maar bezig te zijn met het gezond MOETEN eten, sporten of ontspannen. Dit levert vaak extra druk op. Stress is de grootste boosdoener van alle lichamelijke klachten. 
 
We gaan op zoek naar een persoonlijk plan wat in jouw eigen leven toe te passen is. De pijlers die hierbij van belang zijn, zijn voeding, leefstijl en suppletie. Een balans tussen een gezonde basis en blijven genieten. Op deze manier kan ook jij, een zo optimaal mogelijk resultaat behalen en behouden! 
Specialisatie
 
Als Voedingsdeskundige en Orthomoleculair Therapeut ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de darmgezondheid. Zonder een gezonde darmflora zal je al snel klachten krijgen. Je darm is immers je 2e brein! 
 
Naast de darm zijn er veel invloeden op de werking van het lichaam. Vaak uit dit zich in vage klachten. Door je lichaam in balans te brengen op gebied van voeding, ga je weer fit door het leven.
 
Door middel van het terugkijken naar de basis van wie wij eigenlijk zijn, kunnen we het lichaam zo goed mogelijk laten werken. Terug naar de basis van de oer- voeding, in een haalbare vorm in de huidige tijd.